Täyden palvelun ulkoilmaelokuvaesitykset

Ulkoilmaelokuvaesitys "vanhaan tyyliin" on tunnelmallinen tapa yhdistää historiaa ja tätä päivää, esittää elokuvia suurella kankaalla ja vaikkapa kohottaa juhlatunnelma korkealle. Autamme teknisissä järjestelyissä ja elokuvakopion vuokraamisessa.

Jyrkin työskentelyvuodet elokuvien parissa 1984-2010 eivät valuneet hukkaan, vaan niistä tuli antoisa harrastus.Hän toimi koneenhoitajana, vahtimestarina sekä lippukassana nyt jo lopetetuissa elokuvateattereissa Studio 123, Kino Itäkeskus sekä Bio Bristol. Lisäksi hän on tuurannut em. tehtävissä lähes kaikissa Helsingin 1990-luvun elokuvateattereissa (mm. Andorra, Amanda, Bio Bio, Formia, Forum, Gloria, Maxim, Nordia, Rex). Elokuvauransa hän aloitti Sinisessä Kuussa Tullinpuomissa paikannäyttäjänä v. 1984.

Tällä hetkellä Jyrkin yritys on niitä harvoja, jotka pystyvät tarjoamaan täyden palvelun ulkoilmaelokuvaesityksen vanhanajan analogisella 35 mm elokuvaprojektorilla. Ulkoilmaelokuvaesityksiä on järjestetty Herttoniemessä v. 2010 alkaen. Tapahtumat ovat laajentuneet muihin kaupunginosiin.

Pyydä tarjous tapahtumaasi!
Ota yhteyttä 040 5045 295 tai jyrki.tenni (at) gmail.com

Kalustoa vuokralle

Philips FP6 ja ulkoilmaesitykseen sopiva muu kalusto.

Katso lisää: http://www.kuinoma.fi/tuotteet/9282.

Super 8 mm kaitafilmiprojektori esim. kaitafilmien katseluun ennen mahdollista videolle/DVD.lle siirtoa varten.

Katso lisää: http://www.kuinoma.fi/tuotteet/1990