Kirjat ovat ostettavissa verkkokaupasta www.vapaasaestys.fi ja hyvinvarustelluista musiikki- ja kirjakaupoista kautta maan.

Kannet-suomi

Vapaan säestyksen käsikirja

2016

Vapaan säestyksen käsikirja tarjoaa kattavasti käytännön pianonsoiton tiedot ja taidot. Tämän kirjan ja ääniraitojen avulla opit soittamaan ja säestämään tyylinmukaisesti sointumerkeistä, korvakuulolta sekä improvisoiden.

Kannet-kv

Liedbegleitung und Klavierimprovisation

2013

Käännös Vapaan säestyksen käsikirjasta, yhteistyössä professori Ralph Abeleinin kanssa.

Tutustu kirjaan tarkemmin: http://liedbegleitung.net

Keyboard Accompaniment and Improvisation

2017

Tutustu kirjaan tarkemmin: http://keyboardacc.com

lastenlauluja

Lastenlauluja

2017

Pianohitit Lastenlauluja on täydellinen opus kaikenikäisille soittajille – kouluihin, koteihin, kerhoihin, musiikkiopistoihin tai vaikka lastenjuhliin.

pianohitit 2

Pianohitit 2

2016

Loistava kokoelma erityylisiä suosikkikappaleita: toiset 50 laulua komppiesimerkkeineen! Julkaisu sisältää kaikkien kappaleiden melodiat, sointumerkit ja sanat (suomi/englanti).

ekat pianohitit

Ekat Pianohitit

2015

Pianisti voi valita joko melodian kanssa soitettavan yksinkertaisen säestyksen, selkeän ja svengaavan komppausversion tai keksiä oman säestyksen pelkkien sointujen perusteella. Kaikissa versioissa on kiinnitetty erityistä huomiota soitettavuuteen. Säestys rakentuu silti kappaleiden alkuperäisistä säestysrytmeistä ja tunnelmista.

joulun_hitit

Joulun klassikot ja hitit

2014

Uutta sykettä joulumusisointiin - laula ja säestä! Koko perheen joulukirja on loistava uutuus kaikkiin jouluajan musisointihetkiin koulujen juhlista kodin aattotunnelmiin tai keikka- ja konserttitapahtumiin.

pianohitit poppia ja balladeja

Pianohitit - Poppia ja balladeja

2013

Tässä kokoelmassa on tuhti pakkaus pop-, rock- ja balladikappaleita huikeine säestysideoineen. Julkaisu sisältää kaikkien kappaleiden melodiat, sointumerkit ja sanat (suomi/englanti).

pianohitit 1

Pianohitit 1

2012

Loistava kokoelma erityylisiä suosikkikappaleita: yli 50 laulua komppiesimerkkeineen! Julkaisu sisältää kaikkien kappaleiden melodiat, sointumerkit ja sanat (suomi/englanti).